Bij Mevo Houtindustrie hebben we een uitgebreid machinepark en vakkundige mensen die we graag inzetten voor uw loonwerkopdracht. In de loop van de jaren hebben wij de kunst van het vingerlassen en lamineren verfijnd en staan garant voor naadloze en oersterke houtverbindingen.

Ook combineren we graag de voordelen van lamineren en vingerlassen. Het Mevo gevingerlast en gelamineerd constructie- en geveltimmerhout draagt het certificaat van Verzekerde Garantie. Daarmee garanderen we onder andere de hechting van de lijmverbindingen gedurende een periode van 10 jaar.  Mevo produceert onder het KOMO certificaat zowel naald als loofhout voor zowel  dragende als niet dragende constructies. Ook kunt u bij ons terecht voor gecertificeerd en op sterkte gesorteerd C18 (T1) of C24 (T2) hout.

Gevingerlast en gelamineerd vuren wordt onder andere gebruikt in de houtskeletbouw. Bij Mevo Houtindustrie is dit vuren op aanvraag beschikbaar in diverse kopmaten en lengtes. Ook vingerlassen en lamineren wij op maat met Scandinavisch hout van het FSC keurmerk of Midden Europees hout met het PEFC keurmerk.

 

tno    shm    komo    ht-db1    ce    front-logo-300x89