Opslag

Hout leeft en heeft daarom de juiste opslag nodig. Hebt u voldoende plaats en de juiste condities voor uw opslag? Mevo Houtindustrie heeft de juiste plek voor iedere houtpartij, zowel binnen als buiten. En wij zorgen voor de juiste atmosfeer in de hallen. Onze opslagcapaciteit delen we graag met u!

Mevo Houtindustrie heeft in Helmond een terrein dat zo’n 40.000 M² beslaat, waarvan 25.000 M² bestaat uit opstallen. Zowel in onze loodsen als buiten op het terrein bieden wij bedrijven de mogelijkheid om partijen hout op te slaan.

Logistiek

Hout moet van A naar B en van B soms weer naar A, via C. Wij weten hoe dat werkt en hoe je hout het beste kan vervoeren. Mevo Houtindustrie haalt desgewenst uw partijen op of transporteert ze naar een door u gewenste locatie. U heeft er geen omkijken naar. Mevo ontzorgt.

Onze logistiek is efficiënt afgestemd op de verwerking van hout en de snelst mogelijke levering aan onze klanten. Dagelijks rijden er 25 opleggers af en aan bij Mevo Houtindustrie om partijen hout aan te voeren of op te halen om die vervolgens af te leveren bij de klant. Ook op ons terrein speelt logistiek een grote rol. Partijen hout moeten vaak heel wat kilometers afleggen op onze terreinen en over machines voordat ze op de juiste plek klaar liggen om naar de klant te gaan.

Logisch dus dat we de kunst van een gestroomlijnde logistiek hoog in het vaandel hebben staan. De hele dag door zorgen 10 heftruckchauffeurs dat iedere partij op tijd op de juiste plaats is. Zo zorgen we voor een optimaal productieproces zonder haperingen.

 

tno    shm    komo    ht-db1    ce    front-logo-300x89